Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

U bevindt zich op het algemene (landelijke) CJG-forum.

Lekkerbek

Lekkerbek

16-05-2018 om 23:05

Makkelijke taart maken


Pennestreek

Pennestreek

19-05-2018 om 13:05

Hier staat hij in de oven!

Ik ben heel benieuwd, heb het restantje aardbeien van gisteren als fruit gebruikt. Ik kom nog even verslag doen als we hem geproefd hebben!

Lekkerbek

Lekkerbek

19-05-2018 om 14:05

Bedankt

Ik heb uiteindelijk voor de supermakkelijke monchoutaart gekozen.

Makkelijk en snel klaar zonder bakken. En erg lekker.

Bedankt ook voor de andere recepten. Sommigen klinken erg grappig en ook makkelijk te maken. Ga ik vast ook nog wat van proberen als ik weer eens een gelegenheid heb of gewoon zin!

Pennestreek

Pennestreek

19-05-2018 om 14:05

Lekker!

Vooral zo warm, net uit de oven... Prima gelukt, inderdaad weinig werk, supersimpel. Volgende week weer ;-)

Antje

Antje

19-05-2018 om 15:05

En hier

Heb ik de frambozentaart van Anneque net uit de oven gehaald. Hij is nog wat slap maar ik hoop dat hij bij het afkoelen steviger wordt. Het ziet er heerlijk uit en ruikt lekker.

Tine Winkel

Tine Winkel

19-05-2018 om 19:05

hier die van 40er

moet morgenochtend voor 10 pubers wat lekkers verzorgen, een deel met rabarber en een deel met appel gemaakt. Ben erg benieuwd, t was in ieder geval weinig werk en t ruikt erg lekker. En wat er overblijft kunnen we thuis lekker oppeuzelen.

en hoe bevielen de taarten?

Wat was een topper? Juf Ank, Tine en Antje?
Yvan, t recept al gevonden?

Antje

Antje

24-05-2018 om 11:05

Anneque's frambozentaart

Was heerlijk, lekker fris. Dit recept houden we erin voor als de oogst weer komt. Nu had ik het met diepvriesframbozen gedaan. Was meteen dat laatje van de diepvries weer leeg.

Wilgenkatje

Wilgenkatje

24-05-2018 om 14:05

wow....

wat een goeie tips! Ga ik bewaren voor de eerstvolgende feestelijke dag :)

appel: en het mag de naam recept niet eens hebben

zo simpel....
Voor een 90 cm bakplaat:

Over voorverwarmen 175 graden.
750 gr zelfrijzend bakmeel
750 gr donkere basterdsuiker
375 gr havermout
600 gr gesmolten boter
8 goudrenetten grof geraspt

Meel, suiker, havermout met pollepel mengen, boter erdoor mengen. 2/3 op ingevette (of bakpapier) bakplaat drukken, geraspte appel er over, rest van het korrelige deeg erover. Klein beetje aandrukken en in oven 45-60 minuten bakken.

mooi antje...

ik heb nml erg veel frambozenplanten en bramenstruiken :)

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.